trouble installing DSII module on LS100

Use this section to discuss "standard" Baader/Coronado/ Lunt SolarView/ Daystar, etc… filters, cameras and scopes. No mods, just questions/ answers and reviews.
Post Reply
rbenton
Ohhhhhh My!
Ohhhhhh My!
Posts: 64
Joined: Wed Apr 06, 2016 5:33 pm
Location: El Dorado, CA
Contact:

trouble installing DSII module on LS100

Post by rbenton » Wed May 11, 2016 1:09 am

I have a Lunt LS100 and I am trying to install their DSII module. Looks like a straightforward project but the DSII doesn't seem to slip far enough into the OTA for the provided thumbscrews to seat securely. I certainly don't want to force anything. Can anyone advise me on this?

Randall Benton

User avatar
GUS
Way More Fun to Share It!!
Way More Fun to Share It!!
Posts: 1228
Joined: Thu May 08, 2014 12:03 pm
Location: Katoomba,NSW,Australia

Re: trouble installing DSII module on LS100

Post by GUS » Wed May 11, 2016 7:48 am

Hi Randall, I've got the same setup and have no issues. If you post a picture of your setup, it might help us identify the problem.

rbenton
Ohhhhhh My!
Ohhhhhh My!
Posts: 64
Joined: Wed Apr 06, 2016 5:33 pm
Location: El Dorado, CA
Contact:

Re: trouble installing DSII module on LS100

Post by rbenton » Thu May 12, 2016 4:15 am

I spoke to the good people at Lunt and they are sending a replacement part that will fix my problem. Their customer service is first rate. I suppose many of you already know that, but they deserve the shout-out nevertheless. Thanks Gus.

Randall Benton

User avatar
GUS
Way More Fun to Share It!!
Way More Fun to Share It!!
Posts: 1228
Joined: Thu May 08, 2014 12:03 pm
Location: Katoomba,NSW,Australia

Re: trouble installing DSII module on LS100

Post by GUS » Thu May 12, 2016 6:23 am

Good news Randall, the double stacked LS100 is a fantastic setup, let us know how Lunts fix works out.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest