Picture upload problems

I maintain this forum in my free time. The entire purpose of it is to allow you to share your love for solar astronomy. If there is ANYTHING I can do to enhance the forum to better suit your needs, please let me know in this forum.
Post Reply
Braditude
Ohhhhhh My!
Ohhhhhh My!
Posts: 193
Joined: Sat Dec 31, 2011 2:16 am
Location: Monrovia CA

Picture upload problems

Post by Braditude » Mon Jun 25, 2012 3:13 am

I tried 4 times today to add a new topic and upload pictures but always got an error message.
But I tried (always the last time!) for the 5th time and found out I could only upload 4 pics at a time instead of 8, so I only loaded 4 each time and it was fine. I tried 5 and it would not work, so back to 4 again.
I know before it would accept 8 at a time. (jpg's, large or small file sizes, didn't matter).

Brad
I'll have mine sunny side up!

Lunt LS60DS Pressure Tune, DMK41, CGEM, 5 solar panels & LiFeP04 batteries.

ES 127 ED APO, Lunt Herschel Wedge, Broken Meade LX80 mount, with modified dual Robin Casady Losmandy TGAD adjustable mounts.

Brad :)

User avatar
swisswalter
Way More Fun to Share It!!
Way More Fun to Share It!!
Posts: 17951
Joined: Thu Feb 06, 2014 4:28 am
Location: Switzerland
Contact:

Re: Picture upload problems

Post by swisswalter » Mon Jun 25, 2012 4:54 am

Hi Brad

thank you very much. Now I know what was going on yesterday. I tried to upload a new post three times with 5 pics, no chance. Then finally tried one pic after the other and it worked.
Only stardust in the wind, some fine and some less fine scopes, filters and adapters as well. Switzerland 47 N, 9 E, in the heart of EUROPE :)

from 7 am - 7 pm http://www.nanosys.ch

from 7.01 pm - 6.59 am http://www.wastronomiko.com some times vice versa ;)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest